Monday, June 13, 2011

just wanna say .hihi . i miss my lil bro so much :) hihi
dh lama tk hang out dgn dia.
:')

Thursday, June 2, 2011

Saturday, May 14, 2011

Bad day :))

part1 - arrived at mega -10.00a.m because adzim told me last night that he will went to mega at 10.p.m
then , i'' text him ,he said tk jdi kuar pukul 10,dye kuar pukul 12 ,jdi masa pukul 12 ,msg la dye,tapi dye tk bls,pukul 1 baru bls dye ckp mak dye tk blk lagi ,pastu ,janji nak jumpe dkt mega ,tapi dye pergi ecm ,jdi rasa mcm bersalah lak nk jumpe,hohoho mybe dyorg tk nk jumpa kot ,jdi its okey la:) dyeorg saya tk marah hehe sbb dyeorg best friendd gilerr ;))) hehehe <3

 part 2 - ,masa aku jalan sorg ,ada dak form2 ,aku cam giler la muke 3 org budak ni ,dye kutuk aku ,haha sabar jela:) hmmm

part 3 -sbb kedua aku gi bndr sbb nk teman spupu jumpe kwn n gf dye,pas dye jumpe tu,dye ckp kau jln2 la dulu,pukul 4p.m aku call kau semula sbb kau balik ngn aku nanti,pastuh aku pon jln2 la sorg2 ,bila dah pukul 4 ,aku pon msg la dye sbb dye tak call ,bile msg tu dye tk balas langsung,aku pon cari la public phone ,jauh gak la aku cari tu sbb dlm mega,ntah la,tetiba tkde public phone,pastu aku call la mak dye suh mak dye call dye cakap dye dekat mana..lepas beberapa minit tu,mak dye call phone aku cakap yang dye da sampai rumah..(maksud nye dye balik tanpa aku) ,grrr pastu gelabah la aku tk tahu nk balik dgn apa,slmt mak dye amik aku :)

 part 4-bila da balik ,mak aku marah aku sbb kuar tk jaga sepupu:)) hmmm



 okey ,bad day ,bye

Wednesday, April 27, 2011

THE UNGRATEFUL BLIND GIRL

There was a blind girl who hated herself just because she's blind.

She hated everyone,except her loving boyfriend.He's always there for her.She said that if she could only see the world,she would marry her boyfriend.

One day,someone donated a pair of eyes to her and then she can see everything,including her boyfriend.

Her boyfriend asked her , "now that you can see the world, will you marry me?" the girl was shocked when she saw that her boyfriend is blind too,and refused to marry him

Her boyfriend walked away in tears ,and later wrote a letter to her saying/"just take care of my eyes dear."

This is how human brain changes when the status changed.

Thursday, April 14, 2011

Travel through time with Blog

Adzim Fahimie :D
this is my my lil bro waktu kecik dulu
tgh pakai baju melayu :DD
makan snackss <3

Khairul Hafizuddin :P me laa
hahaha pakai sweater n bla bla <3
muke masam skitt ,sorryy :P 
Adzim fahimie's second photo :D
comell hohoho <3 
Khairul Hafizuddin's second photo :))
hahaha waktu ni sbnrnye tgh nangis :P


To Adzim :bros forever okey <3
smile always :)

Tuesday, April 12, 2011

Emily Browning :))

Emily browning :))

dedicate to:adzim fahimie,matty jeremiah and the others :PP
Emily browning

Friday, April 1, 2011

comic

okey komik ni bertajuk the death of naruto ,aku saja2 je buat cerita ni ,hehehe aku takkan letak smua part cerita yg aku buat ni dalam blog.haha waktu ni naruto nak selamat kan kawan dye dari bayangan naga ,korang boleh tengok ep ni dalam naruto the movie 4 ,dalam the movie ni,naruto mati pada permulaan cerita :)) naruto mati sebab dye lompat tinggi sangat tk silap ,lepas tu naga tu berbentuk bayangan ,pas tu dye tembus..grr arghh korang tengok sendiri la dalam naruto the movie 4 okeyhh :)) anyway aku dah siap wat comic tentang part naruto mati tu :)) that's all! bla bla bla ,bye!!

Sunday, March 27, 2011

HELLOO!!!hari ni ntah ape2,hahaha dop sabet aku kena ikut kakak aku gi tempat kerja dia,hee so time lepak2 kat tempat kerja dia tu,aku pun tolong2 la saudara aku kerja,hahaha demam aku hari ni,grr -.- tkpe2,jnji dpt lepak ngan sedara pun best gak xD hahaha
saudara ;pp

len kali datang kerja awal skit ;pp hahahaha xD

Tuesday, March 22, 2011

Berbaju sekolah :D

kita perlu memakai uniform sekolah sbb kita ikut cara British,smua negara yg pernah dijajah oleh British kebanyakkanya memakai uniform bile pergi ke sekolah,ini untuk memberi kan Kesamaan ,kerana biarpun kita miskin,kita tetap memakai pakaian@uniform yg sama dgn org dan ini akan memberikan pandangan yg sama rata :D 
kiroro and dina 

Friday, March 18, 2011

How to be a winner :) )

the 1st thing u guys need to remember is,all of your thoughts will change to words, words will change to action,after that it will change to habit ,and habit will form a character and WILL DETERMINE OUR DESTINY
there are 7 principles for success,actually there are six that i learnt at leo leadership camp
but i add one :))

1.)positive mental attitude
2.)the power of goal setting(u need to have goal so that u will know the purpose of your life)
3.)personal initiative & discipline
4.)attractive personality & enthusiasm
5.)attentiveness & accurate thinking
6.)leadership and 'team spirit' (a team is any unit of organization of two or more persons working together towards achieving a common shared goal)
7.)always pray to Allah S.W.T :) )
3 ADIL TERBAIK :))

Thursday, March 17, 2011

Tsunami in Japan..





although that japan had once colonize my country..but still..i really feel sad for what happend..
this is one of the picture shows what tsunami had done to Japan .. full of destruction..
bagi yang Islam,sedekah kan lah AL-FATIHAH :))

Alhamdulillah :))

Rasulullah S.A.W. bersabda mafhumnya :

"Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam,bukan dari kepalanya untuk menjadi atasnya,bukan dari kakinya untuk menjadi alasnya,malah dari sisinya untuk menjadi teman hidupnya,dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dekat dihatinya untuk dicintai "

Tuesday, March 15, 2011

talk about GDRAGON :))

His real name is Kwon Ji Yong
but at stage,people loved to call him GDragon
he is born in August 18,1988
his skills is rapping,singing,composing,dancing,modelling,beatboxing,and languages
(english and korean)
He'd loved to drawing,haha same as me :D
He's really a caring person :))

Jiyong's favourite type of cap on a star meaning: 'To become a big star in the music industry'

Monday, March 14, 2011

Back in Time ;))

Daniel Powter 
when i was a kid ,i always listened to this guy songs like Bad day and love you lately,so i just wanna say here that he's the first singer that i'd like the most,u guys should watch the way he's playing piano,
the song's that i loved the most when i was a lil is bad day ,haha it's really touching when the first time i heard the song :))

Sunday, March 6, 2011

K- Khairul/Korean :))

Cn-Blue
fizi's the one who recomended to me this band
when i heard their song called love,it's kinda fascinating :))
u guys should listen to their songs :))
Girls Generation :)
my fav K-pop(for girls)
my fav song - Gee,So Nyeo Shi Dae,RunDevilRun
they all are so cute! ;D
BIGBANG
leader GDragon :D
song that i loved:tonight

Super Junior
my fav K-pop band (for guys la)
u guys should see the way they dance,wahhh Top class okey :]
thumbs up guys!
my fav songs:sorry sorry,sorry sorry-answer,it's you,bonamana,no others




Saturday, March 5, 2011

About me :)

Khairul Hafizuddin bin Azmi
that's my real name guyss! :))
i was born in 3rd february 1995
i am number 3rd,i have one brother and two sister :)
people loved to called me kero,kiroro,and hafiz :))
i lived at taman inderasempurna
i love to draw ,that's my greatest talent :)) there are this american lady( my siblings) said
that she really love my drawing(Michael Jackson)
email:khairul.hafizuddin@yahoo.com
my num 01********
now,im 16teen,im taking science stream,in the future ,i wanna to be a doctor :))
SMK.Cenderawasih,yeahh that's my standard school :))
that's the place i learnt about friendship,
thanks to my lovely bro adzim fahimie :))
Oh btw, my result in pmr ,hmm not so great ,3a5b
A-english,pendidikan Islam,and science :))
although that i love art,but still,i want to be in medic world :))


WELCOME TO MY WORLD :)

Friday, March 4, 2011

expressing~

1st exam ,not so good i guess , bm-a-,bi-a-,add math-b+,bio-b,physic-b,chemistry-c+,sej-b,geo-b,math-d,agama-b+ , 2a-2b+4b1c+1d ,erghh im not doing really good in the first exam ,gotta work harder to imporve my result ,im not just gonna give up like that am I?hahaha XD  so my ranking in 4adil is number 16 from 28 ,all of them were taking biology ,so all of us can worked together ,shared our knowledge :)) but sometimes , i felt like im not supposed to be in 4adil class,i donno why but i felt like im not been appriciate really well , for example when the teacher is teaching,i always asked the teacher the part where i don't understand ,but there are certain students show their maniaccc facesss~~ hmmm kinda sad..but still,i really wanna be a doctor,so i need to keep off from those glances although it's kinda annonying ,.

happy alwayss :))

Ceramah Di SMKC hari ini -Maulidur rasul

hari ni ada ceramah maulidur rasul dkt sekolah ,jadi apa yg kiroro dgr tkdi,akan kiroro smpai kan sebaik mungkin dkt pembaca okeyh :D mudah - mudahan hati kita akan lebih tenang dan lebih bersyukur kerana telah dilahir kan sebagai umat RASULULLAH S.A.W. yang merupakan tokoh no.1 didunia dan merupakan idola sepanjang zaman . 

Nabi Adam A.S. merupakan manusia pertama yg dicipta oleh Allah S.W.T. berkata bahawa Nabi Adam ini teringin sangat ingin mejadi Umat Rasulullah S.A.W. Terdapat 4 sebab mengapa Nabi Adam berkata sebegitu ;
sebab-sebab;
1.)Ketika Nabi Adam memakan buah khuldi yg telah dilarang oleh Allah ,Nabi Adam telah dikeluar kan dari syurga dan dilempar kan ke bumi iaitu di Himalaya,tetapi Umat Nabi Muhammad S.A.W. melakukan dosa tidak dibuang dan dipinggir kan contohnye jika kita mencuri ,kita tidak akan dicampak kan ke Hutan Amazon ,kita akan berada di tempat yg sama,tetapi dosa itu akan ditangguh kan dan akan diperhitung kan di akhirat kelak

2.)Apabila Nabi Adam membuat kesalahan memakan Buah Khuldi,Nabi Adam segera bertaubat,selepas 200tahun ,baru Allah mengampunkan kesalahan tersebut , lain pula dengan Umat Muhammad ,jika mereka kesalahan hari ni dan meminta ampun pada hari ni ,dosa tersebut akan terus dimaaf kan oleh Allah S.W.T.

3.)Apabila Nabi Adam memakan buah khuldi itu,Nabi Adam telah ditelanjang kan,tetapi adakah itu yang akan berlaku kepada umat Muhammad apabila mereka melakukan kesalahan?sudah semesti nye tidak,Allah tidak akan memberi balasan yang sebegitu utk umat Muhammad ,iaitu umat yg terpilih.

4.)Yang terakhir ialah ,perpisahan.Apabila Nabi Adam memakan buah larangan itu,Nabi Adam telah dicampakkan ke bumi bersama2 isterinya ,Hawa yg tersayang.Tetapi ,apabila dicampakkan ,Nabi Adam telah dicampakkan ke tempat lain,dan Hawa di tempat yg lain dn jauh dari suaminya.Tetapi ,adakah itu yg berlaku kpd kita,umat Muhammad apabila melakukan kesalahan?tidak pernah perkara sebegini rupa berlaku dikalangan umat Muhammad.

Oleh sebab itu,bersyukur lah kita menjadi umat Nabi Muhammad S.A.W. .Tanam lah rasa cinta kepada Rasulullah dn perbanyakkn lah selawat :D mudah - mudahan hati iman kita akan lebih teguh dan cinta kita kepada Rasulullah tidak akan pudar :)

Saturday, February 26, 2011

Menikmati Comic Melayu

Okay ,for me ,the best malay comic telah dilukis oleh orang cine ,nick name - Ben  ,dye ni one of the gempak starz la ,yg kiro tahu,dye nih memang hebakk la~ ,dye pernah menang award dan dye dapat pergi ke Jepun,dye ni macam idol la dah bgi kiro ,hoohoo so today ,im gonna show you the comic that i love the most and the title is le.gardenie , the background of the comic,WOW ,it's like in France babe!
this is one of the main character ,well dye nih sangat mementing kan kawan baik dye,dye akhirnye dituduh mencuri tabung PIBG yang telah menyebabkan dye dibuang sekolah, . So,this is the the cover of the 1st volume :))   oh by the way , <3 Malaysian Comic 

kawan - kawan

adzim fahimie,best bro ever :))
mathew jeremiah ramish,funniest guy ever :))
from left - me,adzim,and fizi
sharidatul ayna

rosazahan and aiman naim
dina,adzim and me
nak jimat space ni :P

dalilah yusof
megat nazrin hezry and me

nashrul naim
my drawing
class 3adil
budak baru ,kahkahkah
                                                    mintak maaf banyak2 kalau ada gmbr yg tk letak,hehehe :))

Friday, February 25, 2011

Aeja - Goodbye Mom

Aku balik dari sekolah,dalam kecewa ni bub tk dpt d'pilih sbgi wakil sekolah badminton bawah 18 thn ,erkhhh -.-" jadi bukak la tv!tgk2 ad iklan cite goodbye mom at astro ,channel pe ntah,nmpk sedih ,jadi aku pun cpt2 online n check video tu ,tapi dpt trailer aje,hahaha trailer pun trailer la ,jnji aku suke!!hahaha
video
kakaka one day aku msti tgk la cite ni! :))

Saturday, February 19, 2011

Doraemon story :)

Mungkin yang paling terkenal watak manga di seluruh Jepun adalah Doraemon. Hampir setara dengan Mickey Mouse di AS, Doraemon dan siri senama melambangkan ke banyak kelemahan dan petualangan masa kanak-kanak. Watak dari Doraemon yang dirujuk dalam manga dewasa, wajah Doraemon's rahmat gula-gula, dan hanya tentang siapa saja yang kamu minta dalam Jepun akan mengenali nama dan wajah bulat dengan hidung butang bulat, misai panjang, mulut tersenyum besar, dan leher dengan bel.
  
Ditulis oleh mangaka terkenal Abiko anak-anak Motoo dan Fujimoto akhir Hiroshi, yang untuk waktu yang lama turut menulis siri dan menyebut diri mereka "Fujiko Fujio," Doraemon adalah hit besar pada tahun 1970-an yang terus berlanjutan sehingga tahun 1980-an, dan bahkan ke tahun 1990-an (walaupun dengan hanya Fujimoto Hiroshi pada projek, menulis sebagai "Fujiko F. Fujio"). Anak-anak yang pertama tumbuh di Facebook membaca Doraemon sekarang orang dewasa naik melalui masyarakat Jepun.
  
Apakah Doraemon? Ini adalah manga anak-anak lucu's (kemudian TV-series) tentang seorang anak bernama Nobi Nobita yang begitu beruntung, lemah dan malas bahawa keturunannya perlu menghantar robot keluarga kembali pada waktunya untuk membantunya. Itulah robot Doraemon (di mana "Dora" yang mungkin didasarkan pada kata "dora-neko," atau kucing liar), dan saku empat dimensi menghasilkan sejumlah alat futuristik dan peranti direka untuk membantu Nobita menjadi sesuatu yang lain dari lengkap kegagalan di masa dewasa. Walaupun cerdas dan peduli, Doraemon memiliki kelemahan sendiri, dan bekerjasama dengan Nobita menghasilkan baik kemenangan dan bencana, situasi lucu dan saat-saat pedih sesekali.
  
Sebagai manga "lelucon" untuk anak-anak, siri ini tidak ada kemajuan nyata; pahlawan kita selalu anak kelas empat, dan jarang membuat perubahan terbawa dari cerita ke cerita. Sebagai sekilas ke dalam kehidupan keluarga Jepun, walaupun, Doraemon adalah tak ternilai harganya. Kita melihat orang tua Nobita sebagai sangat khas untuk Jepun tahun 1970-an, dengan seorang ayah salaryman kekar dan lembut, dan ibu ibu rumah tangga pekerja keras yang tugasnya adalah untuk memastikan Nobita belajar keras dan melakukan tugas-tugasnya. Walaupun ganas ketika marah, ia juga peduli dan cerdas; di hati ia hanya ingin anaknya tumbuh menjadi dewasa, pekerja keras yang layak dengan masa depan yang cerah. teman Nobita meliputi bergaduh kelas digelar Gian (mungkin berdasarkan pada kata "raksasa"), anak orang kaya kelas Suneo yang biasanya bertindak sebagai leftenan Gian's, gadis lembut dan cerdas Shizuka dan Dekisugi super-brilian kadang-kadang muncul (yang boleh dibaca sebagai "berlebihan" atau "terlalu sempurna"). Ada juga guru mereka, seorang lelaki keras yang tidak mempunyai menyesal terhadap menghantar Nobita mati untuk berdiri di lorong kerana terlambat. Dalam semua ini, Doraemon bertindak sebagai teman masa kecil atau lebih saudara kita semua berharap kita bisa punya: peduli, lebih pintar dari kami, dengan rasa keadilan, tidak sempurna dan bisa salah cukup untuk tidak menjadi menjengkelkan, dan dengan beg ajaib yang boleh menghasilkan penyelesaian untuk masalah apapun.
  
Sebuah cerita doraemon khas bermula dengan Nobita menderita daripada penyalahgunaan Gian dan Suneo, atau melakukan hal buruk di sekolah, pulang menangis, dan sedang dihiburkan oleh Doraemon cuba tapi benar. Doraemon sabar (atau pasrah) penggalian ke dalam saku empat-dimensi dan menghasilkan alat baru yang (sepertinya) mungkin menawarkan ubat sempurna untuk masalah ... sampai Nobita atau teman-temannya terlalu serakah (dan bahkan Doraemon sudah diketahui skru hal naik dari masa ke masa).
  
Misalnya, setelah seharian melupakan buku-bukunya di rumah dan pakej di sekolah, Doraemon menghasilkan tas tangan yang membolehkan seseorang untuk mencapai dan mengambil sesuatu jauh. Nobita memuat pakej dari sekolah ... dan kemudian segera bergegas keluar untuk mempamerkan beg tangan untuk rakan-rakannya. Untuk membuktikan kemampuannya, beliau meraih kacamata ibunya dari-yang tidak terkesan siapa pun-dan tas kemudian meneruskan untuk menarik keluar buku harian narsis Suneo dan bahkan kasur Gian's curiga basah. Tetapi ketika ia pulang ke rumah, ibunya marah tentang kacamatanya-dan ia cepat menemukan tas yang sangat berguna untuk mengambil anak bandel dia!
  
Doraemon juga kadang-kadang sembarangan daun tergeletak di sekitar peranti. Nobita sekali mencari waktu vending machine, yang membolehkan pengguna untuk membeli produk dari masa lain dengan wang moden: berkat inflasi, tentu saja, hal-hal dari kos masa lalu jauh lebih sedikit dalam hal mutlak yen. Nobita menggunakannya untuk membeli kotak rokok murah 1933 untuk ayahnya dan gunung botol tinta untuk ibunya, dan bahkan gagal untuk membeli kamera dari tahun 745. Tapi ketika Doraemon memperingatkan dia untuk tidak menggunakan mesin untuk membuat keuntungan, Nobita alami bergegas pergi untuk melakukannya. Dengan pendapatan yang baru, ia memutuskan untuk membeli sesuatu yang berbeza-gula-gula dari 100 tahun di masa depan, tak terlukiskan lazat. Malangnya, dia lupa tentang kos inflasi ... dan dia mendapati dirinya 230,000 Yen hutang ke mesin, yang kini menuntut pembayarannya!
  
Hampir setiap cerita membawa alat baru bermain: kamera yang menukar objek ke dalam foto dua dimensi yang perlu air panas untuk kembali ke normal (jangan tanya bagaimana Nobita kembali normal setelah ia menggunakannya pada dirinya sendiri!); Cahaya deluxe yang mengubah apa pun yang bersinar di dalam model yang lebih mewah (yang menghairankan membuat sebagian orang tidak bahagia), sebuah mesin membentuk awan yang menukar awan di langit (tapi jangan biarkan terlalu panas!), gula-gula getah rasa-berkongsi, yang membolehkan seseorang untuk merasakan apa orang lain makan (besar bagi teman-teman kaya, tetapi sangat buruk jika seekor anjing liar mengunyah itu), atau pil membantu, yang membuat orang-orang yang menelannya membantu sesiapa sahaja mereka bertemu yang memerlukan (dan tentu saja, Nobita angin Facebook menelan itu bukan teman-temannya). Sebuah beberapa alat, walaupun, kembali sesekali atau standard "staples" dari siri. Sebagai contoh, Dokodemo Doa ("Dimanapun Pintu"), yang membolehkan seseorang untuk pergi ke mana sahaja, sedangkan Moshimo Box ("Apa Jika Phone Booth"), yang membolehkan seseorang untuk pergi ke sebuah dunia alternatif di mana proposisi yang dicadangkan adalah benar; masa mesin di laci meja Nobita, yang membolehkan seseorang untuk melakukan perjalanan sampai bila-bila masa, sedangkan helikopter-turun, pisau helikopter-gaya kecil untuk dikenakan di kepala seseorang, yang membolehkan seseorang untuk terbang, masa-kain, yang membuat objek itu melilit muda atau lebih tua, dan tentu saja, empat saku dimensi Doraemon itu sendiri, yang menghasilkan semua item. Cerita, bagaimanapun, tidak benar-benar tentang alat, mereka tentang Nobita dan keputusan-Nya. Alat yang hanya berfungsi sebagai outlet bagi karakternya untuk bersinar melalui, baik di saat-saat keserakahan, penyesalan kemarahan, atau belas kasihan. kesalahan-Nya, saat-saat kelemahan dan saat sesekali keberanian adalah apa yang membuat cerita. Dan pada akhirnya, cerita-cerita mempunyai teras moral. penyalahgunaan Nobita tentang alat biasanya membawa akibat yang mengerikan kembali di kepalanya, tetapi ketika ia juara keadilan dan bertindak untuk alasan yang layak, ia biasanya berhasil melakukan abadi yang baik. Syukurlah, Nobita berada pada jantung anak yang baik dengan hati penuh belas kasih, jika penuh dengan kekurangan.
  
Sebuah contoh utama dari ini adalah cerita di mana seorang pelajar transfer baru ternyata menjadi lebih buruk daripada Nobita: lambat, lemah dan dengan skor ujian bahkan miskin. Nobita sangat gembira untuk mencari seseorang yang lebih buruk dari dirinya sendiri, jadi dia kajian dengan, bangsa melawan dan bermain games dengan anak-anak baru, dan dalam setiap kes kadar anak baru yang lebih buruk. Akhirnya, Nobita bahkan membiarkan dia direkrut menjadi permainan yang ditakuti Gian's besbol bukan dirinya sendiri. Tapi Doraemon membawa sebuah paparan filem di mana watak boleh dihidupkan. Dia menunjukkan bahawa tindakan Nobita terhadap anak baru hanya seperti perilaku biasa Suneo untuk Nobita: merendahkan, sombong, mean dan mementingkan diri sendiri. Nobita melihat kebenaran dalam hal ini, dan ketika ia melihat Gian dan Suneo memukul anak lain atas prestasi besbol buruk, tepat di mana Nobita pasti, Nobita melompat dan mengambil pemukulan sebagai gantinya.
  
Memang, sejumlah cerita Doraemon berangkat dari rutinitas lelucon sederhana dan melihat, panjang stabil pada isu-isu kepentingan moral dan etika. Cerita telah diberitahu tentang isu-isu alam sekitar, merawat haiwan kesayangan, pengorbanan diri demi orang lain, keberanian dalam menghadapi bahaya, kasih orang tua dan bimbingan, dan pentingnya membaca. Jika tidak peduli dengan etika, beberapa cerita adalah pendidikan, menyentuh tentang subjek bermula dari biologi, sejarah, arkeologi genetik, dan geologi (atau bahkan idea inflasi ekonomi, seperti yang disebutkan di atas). Ketika elemen ini digabungkan dengan komedi, watak familiar dan kebanyakan menyenangkan dan alat hebat, ada sedikit keraguan tentang mengapa Doraemon menjadi sepopuler hal itu, atau mengapa Jepun begitu banyak boleh melihat ke belakang dengan kesukaan tersebut.
  
Bagi siapa saja yang memiliki kesempatan untuk membaca Doraemon, ia menawarkan pandangan yang sangat baik di mata anak pandangan tentang kehidupan rumah Jepun 70-an, dan tidak boleh dilewatkan.

videothis is the final doraemon ;))

Saturday, February 12, 2011

Meet The King Of Pop - Michael Joseph Jackson

Michael Joseph Jackson
well you all probably know who is this right , this is The King Of  Pop Michael jackson , people used to called him MJ ,there are others nickname like wacko jacko,the gloved one, and jacko .This american's superstar was born in Gary,Indiana,USA 29 August 1958 until 25 June 2009 .

i draw MJ face probably because he's influeced to the world is so great ,he'd love to be around the children , he'd used his money to 'Heal The World' ,drawing his face makes me realized that nothing is impossible in this world if u just keep on trying :)))

                                                                                                             from:Khairul Hafizuddin